Tuotantotekniikka ja asennus

Tuotanto-
tekniikka ja asennus

 

V irtaviivainen, automatisoitu tuotantoprosessi valmistaa asiakaskohtaiset lasit nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Prosessissa ei ole turhia välivarastointeja, vaan komponentit virtaavat eteenpäin jalostuen valmiiksi tuotteiksi.

Lasit optimoidaan lasilevyistä, joiden koko on 6 metriä x 3,21 metriä, joten suuretkin tuotteet saadaan itse tuotettua.

Automaattinen Noutorobotti tuo operaattorin tilaaman lasin suoraan leikkuupöydälle leikattavaksi optimointiohjelman mukaisiksi asiakaskohtaisiksi tuoteaihioiksi.

Lasin leikkauksen jälkeen se yleensä jatkaa jatkotyöstöihin. Omat CNC-koneet, hiontalinjat ja karkaisulinja takaavat nopean ja tehokkaan valmistuksen. Myös 2 kpl CNC-koneita mahdollistavat hyvin monimuotoisten lasien valmistuksen nopeasti.

Suuri osa lasituotteistamme liitetään myös alumiiniprofiileihin. Ritalasilla on omia alumiinimuotteja yli 20 kpl, mikä mahdollistaa kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet asiakkaillemme, kuten täyslasikaiteet ja lasiseinärakenteet.

Myös kaikki alumiiniprofiilit ja alumiinityöstöt tehdään itse tehtaallamme.

Ikkunavalmistuksessamme yhdistämme laadukkaan ja perinteisen puusepäntaidon (karmit) omaan lasi- ja alumiiniteknologiaamme, luoden asiakaskohtaiset huipputuotteet; esimerkkinä kohteemme Tampella (Tampere), jossa vanha tehdaskiinteistö sai arvoisensa näyttävän ilmeen ikkunoillamme.

 

 

Olemme myös testanneet tuotteemme, koska haluamme varmistaa asiakkaiden turvallisuuden ja tuotteiden kestävyyden.

Ritalasin henkilöstöllä on ikkuna-, alumiini-, lasi- ja asennusosaamista enemmän kuin monella muulla alan yrityksellä, joten ota yhteyttä niin suunnitellaan ja asennetaan tuotteesi onnistuneesti paikoilleen.