Härmälänrannan Tiira, Tampere

Fontellinpolku 7, Tampere

Ritalasilla on yli 50 vuoden kokemus lasialalta. Meiltä saat kestävät ja energiatehokkaat ikkunat, jotka noudattavat suoritusarvoiltaan nykypäivän rakennuslainsäädäntöä. Olemme usean rakennusliikkeen luotettava ja kokenut kumppani niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Myös kokenut suunnittelu ja asennus kuuluvat palveluihimme.

Olemme keskittyneet Pirkanmaan alueelle, mutta palvelemme ympäri Suomea. Ikkunamallimme ovat vahvoja ja laadukkaita. Kaikki ikkunat valmistuvat mittatilaustyönä, suunnittelijan toiveiden mukaisesti. Kauniit perinneikkunamallimme soveltuvat erinomaisesti arvokohteisiin, jossa tarvitaan rakennustyylille ominaiset ratkaisut – hyvää energiatehokkuutta unohtamatta. Massiivipuiset ikkunarakenteemme ovat poikkeuksellisen upeita. Kotitalouksia palvelemme mm. täyslasikaide-, sauna-, terassi- ja parvelasiratkaisuillamme. Meiltä saat upeat lasirakenteet kotimaisena mittatilaustyönä.

Meiltä saat myös asennuksen ja joustavan rahoituksen. Tuotannossamme suurten lasilevyjen leikkaus ja käsittely tapahtuvat automatisoiduilla leikkuulinjoilla. CNC-koneemme mahdollistaa monipuoliset ja vaativat työstöt.

Pirkanmaalla Ritalasi on ainoa lasin jatkojalostaja, jonka omaa asennuspalvelua tukee oma tehdas. Tehtaamme sijaitsee Tampereen Ristinarkussa. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!