Ritalasi

R italasi on vuonna 1966 perustettu pitkän linjan lasialan ammattilainen. Vuosikymmenten kokemus takaa lasialan huippuosaamisen. Pienistä kellaritiloista aloittanut perheyritys toimii nykyisin Tampereella Ristinarkulla n. 3000 neliön tiloissa.

Tuotteiden erinomaisen laadun takaavat tuotannossa käyttämämme parhaat raaka-aineet ja komponentit. Lasit tehtaallemme tulevat pääsääntöisesti kansanvälisiltä raaka-lasitoimittajilta, kuten AGC.

Suurten lasilevyjen leikkaus ja käsittely tapahtuu automatisoiduilla leikkuulinjoilla. CNC-koneella tehdään mm. muotoleikkuut, reijitykset, koloukset, hionnat ja mahdolliset kuviot laseihin.

 

 

Pystymme räätälöimään ikkunat myös vaativiin saneerauskohteisiin. Toteutamme täysin autenttiset ikkunat nykypäivän vaatimuksilla ja U-arvolla.

Ritalasin pitkiin perinteisiin kuuluvat myös 24 h päivystys sekä korjaus- ja asennuspalvelu. Asennuspalvelumme on tunnettu nopeudesta, tinkimättömästä työnjäljestä ja luotettavuudesta.

Kaikilla työntekijöillämme on suoritettuna työturvallisuuskortti ja pyrimme kouluttamaan henkilökuntaamme jatkuvasti.

Uskomme, että lasialan tuntemus ja osaaminen on meillä Suomen huippuluokkaa. Omistajamme ovat työskennelleet Suomessa lasialan sekä ikkuna-alan huipputehtävissä vuosikymmenten ajan.

Kysy mitä vaan lasista – me autamme.