Näyttävät lasikaiteet sisä- ja ulkotiloihin

Ritalasi on johtava toimija lasikaiteiden valmistuksessa ja asennuksessa Pirkanmaan alueella. Valikoimastamme löydät näyttävät lasikaiteet, jotka sopivat täydellisesti sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lasikaiteet ovat paitsi esteettisiä myös käytännöllisiä ratkaisuja, jotka lisäävät valoisuutta ja ylellisyyttä erilaisiin tiloihin. Käytämme karkaistuja ja/tai laminointitekniikalla valmistettuja laseja, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Lasikaide kestää hyvin aikaa ja säilyttää kauneutensa vuosien varrella. 

Suosituin lasikaiteemme on täyslasikaide, joka soveltuu erinomaisesti sekä ulos terassille sekä sisälle esimerkiksi porrastasanteelle. Lasikaide tuo tilaan avaruutta ja valoisuutta. Terassilla lasikaide suojaa hyvin tuulelta ja tarjoaa samalla esteettömän näkymän ulos.

Turvallisuus ja laatu

Huomioimme tarkasti Suomen voimassa olevan rakennuslainsäädännön varmistaaksemme turvallisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Valmistamme lasikaiteidemme turvalasit Tampereella omalla tehtaallamme, jotta voimme taata niiden korkean laadun. Laminoimme lasit nykyaikaisella EVA-tekniikalla, jonka ansiosta lasikaide kestää kosteutta ja pakkasta uudenveroisena vuodesta toiseen. 

Käytämme lasikaiteiden toteutuksissa omaa, testattua alumiiniprofiilia, jolla lasikaide saadaan kiinnitettyä turvallisesti ja tukevasti alustaansa.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja esittelemään laajan referenssivalikoimamme, jotta voit löytää inspiraatiota ja varmuutta valintojesi tueksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä