Laadukkaat tilanjakajat ja väliseinät Ritalasilta

Lasiväliseinät ja tilanjakajat ovat upea tapa muokata kotisi tiloja käytännöllisiksi ja toimivammiksi ja samalla luoda tilaan avarampaa ja valoisampaa tunnelmaa.

Ritalasi tarjoaa mittatilauksena valmistettuja kauniita ja kestäviä lasisia tilanjakajia ja väliseiniä, jotka voit asentaa itse tai käyttää ammattitaitoista suunnittelu- ja asennuspalveluamme.

Ritalasi toimii myös Mirrorline-jälleenmyyjänä Pirkanmaan alueella. Voit tutustua tuotevalikoimaan täällä: www.mirrorline.fi.

Lasiväliseinien runkoja on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä. Materiaaliksi voidaan valita joko puu tai alumiini. Lisäksi näihin rakenteisiin voidaan kätevästi integroida esim. sähkö- ja tietoliikennekaapelit, mikä tekee tilan käytöstä entistäkin joustavampaa ja tehokkaampaa.

 

Eikä siinä vielä kaikki – lasiväliseinäjärjestelmäämme on mahdollista integroida myös lasiovet ja lasiliukuovet, mikä tarjoaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja tilan käyttöön ja sisustukseen.

Tilan äänieristystä on mahdollista parantaa dB-seinällä, joka on toimiva ratkaisu esimerkiksi kotitoimistolle. dB-seinä vaimentaa melua ja hälyä tehokkaasti, jolloin tilasta saadaan luotua miellyttävämpi ja rauhallisempi.

Kaiken kaikkiaan lasiväliseinät ovat paitsi käytännöllisiä ja toimivia, myös esteettisesti hienoja ja monipuolisia ratkaisuja tilanjakoon ja sisustukseen. Lisäksi niiden helppo integroitavuus erilaisiin teknisiin järjestelmiin tekee niistä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan sinulle yhdessä tarpeisiisi sopiva väliseinäratkaisu.

ota yhteyttä