KAUPPAKESKUS KALE SAI UUDEN TURVALASIKAITEEN

KAUPPAKESKUS KALE EROTTUU TYYLIKKÄILLÄ LASIRATKAISUILLAAN

Kalevaan 2021 valmistuneen liikekeskuksen turvalasikaide sai erittäin nopean korjauksen

Kauppakeskuksen karkaistut ja laminoidut turvalasielementit muodostavat suuren ja näyttävät turvalasikaidekokonaisuuden. Ritalasin tehtävänä oli vaihtaa visuaalisesti rikkoutunut elementti uuteen. Elementti valmistettiin omassa tehtaassa Tampereella ja asennettiin heti valmistuksen jälkeen.

Täyden palvelun Ritalasi tunnetaan mittauspalveluineen, suunnittelijoineen sekä asentajineen poikkeuksellisen nopeista korjaustoimista. Omassa tehtaassa syntyvät monet laadukkaat lasiatkaisut ja päätoimialueena on koko Pirkanmaa.

Katso video!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *