LASIN MATKA – LAADUKASTA MITTATILAUSTYÖTÄ, ASENNETTUNA

LASIN MATKA TAMPEREEN TEHTAALTA ASENNUSKOHTEESEEN

Seuraa videolta lasin matkaa suunittelusta ja tuotannosta asennuskohteeseen saakka

Monipuolinen ja laadustaan tunnettu Ritalasi kuuluu kotimaiseen Rehpol Group Oy:öön. Toiminta on tunnetusti nopeaa, tehokasta ja kilpailukykyistä. Mitoitamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme lasirakenteet niin yksityisille kun ammattilaisille. Mieltä saa myös huolto- ja korjauspalvelut. 

Palvelemme kaikissa lasiasioissa yksityisistä kodeista liiketiloihin, liikekeskuksiin ja rakennusliikkeiden suuriin kohteisiin saakka. Toimimme jatkuvasti koko Pirkanmaan alueella. Teemme asennuksia myös Pirkanmaata kauempana, mm. Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Kilpailuetujamme ovat pitkä kokemus, nopeus, täsmällisyys ja kustannustehokkuus. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Meidän pitkään lasialan tuntemukseen voit luottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *