Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Svea tarjoaa edullista rahoitusta 1.000 € – 10.000 €/hlö (pariskunnilla yhteensä jopa 20.000 €). Maksuajaksi voit valita 10 kk, 5 vuotta tai 10 vuotta. Näet luoton kuukausierän ja kustannukset kätevästi jo hakemusvaiheessa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella jo ennen ostopäätöstä, eikä hakemuksen teko sido sinua vielä mihinkään. Luottopäätöksen saat heti ja se on voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa. Kun olet allekirjoittanut rahoitussopimuksen sähköisesti, erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään heti, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

 

Tee hakemus ja toteuta unelmasi!

Suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu tilaasi.

Lasipinnat ovat näyttävä ja moderni sisustuselementti kodissa. Toteutamme ammattitaidolla kaikki tarvitsemasi lasiratkaisut.

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämän päivän laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen.

Lasilla saat luotua ilmavan tunnelman turvallisuutta ja kestävyyttä unohtamatta.

Sauna

Toteutamme saunan ja pesuhuoneen lasitukset toiveidesi mukaisesti.

Lasiseinällä luot yhtenäisen ja avaran vaikutelman saunasta pesuhuoneeseen.

Pyydä asiantuntijaamme suunnittelemaan saunan lasitukset kanssasi!

Referenssit ota yhteyttä

Terassit ja lasikatteet

Nauti ympäröivästä maisemasta terassillasi. Terassin lasitus suojaa sinua pölyltä, sateelta ja melulta ympäri vuoden. Lasitettua terassia voi hyödyntää kaikkina vuodenaikoina.

Ritalasi on lasittanut terasseja usean vuosikymmenen ajan. Mahdollisuuksia on monia ja toimivan terassijärjestelmän suunnittelu tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä! Usein terasseihin yhdistetään lasikatteet, jotka ovat myös Ritalasin omaa tuotantoa.

Lasikatto on säänkestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto terassin ja rakenteiden suojaamiseen. Se soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalojen parvekkeille ja terasseille tai vaikkapa grillikatoksen suojaksi. Tule keskustelemaan vaihtoehdoista. Terassien lasitus tarvittaessa kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä Referenssit

Kodin lasikaiteet

Ritalasi valmistaa ja asentaa näyttävät lasikaiteet asuntoihin, jotka edustavat modernia sekä ajatonta sisustamista.

Lasikaiteet tuovat tyylikkyyttä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Lasikaiteilla saadaan luotua valoisuutta sekä ylellisyyttä moniin eri tilaratkaisuihin. Karkaistut ja/tai laminoidut lasit suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, huomioiden Suomen nykyinen rakennuslainsäädäntö.

Toteutamme täyslasikaiteet omalla testatulla alumiiniprofiililla. Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tutustu referensseihimme!

Referenssit Ota yhteyttä

Lasiväliseinät

Lasiväliseinillä saadaan ilmavia tilanjakoratkaisuja. Seinärungot voivat olla toteutettuna joko puusta tai alumiinista. Rakenteisiin on mahdollista piilottaa mm. sähkö- ja tietoliikennekaapelit.

Lasiväliseinäjärjestelmäämme pystymme integroimaan lasiovet ja lasiliukuovet.

Erilaisilla lasivaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa ääneneristävyyteen.

 

ota yhteyttä REFERENSSIT

Kodin liukulasit ja tilanjakajat

Liukulasijärjestelmät ovat tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu tilan jakamiseen.

Liukulasijärjestelmillä voidaan rakentaa kokonaisia seiniä tai yksilöllisiä oviratkaisuja.

Laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen. Lasin läpinäkyvyysasteeseen voidaan vaikuttaa, joten halutessasi saat myös peittäviä tai puolipeittäviä lasipintoja. Meiltä saat mm. mustat, valkoiset, harmaat, etsatut, opaalit ja monet muut lasiratkaisut.

Olemme Mirrorline-jälleenmyyjä Pirkanmaan alueella.

REFERENSSIT Ota yhteyttä

Kodin muut lasiratkaisut

Valmistamme ammattitaidolla kaikki kodin lasit. Meiltä saat mittatilaustyönä monet vaativat lasityöt.

Jos suunnitelmissasi on myös muita lasiin liittyviä ajatuksia tai ideoita, niin ota meihin yhteyttä.

Tällä hetkellä emme tee irtolasimyyntiä kuluttaja-asiakkaille. Kiitämme ymmärryksestäsi!

Suomen Tasolasiyhdistys ry:n sivuilta saat lisätietoa lasirakenteiden käyttöturvallisuudesta.

Lue: Lasirakenteet ja käyttöturvallisuus