KOROTON JA KULUTON RAHOITUS!

Arvoisa asiakkaamme! Saat nyt jopa 20 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.3.2023 mennessä allekirjoitettuun rahoitussopimukseen.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme. Pyydä edullinen tarjouksemme. Kysy lisää korottomasta ja kuluttomasta talvikampanjarahoituksestamme. Talvi on parasta aika uudistaa kodin lasirakenteita. Ritalasilta saat halutessasi myös huolellisen ja ammattitaitoisen asennuspalvelun takuutyönä.

Uudet saunan lasit, uudet ja upeat lasikaiteet sekä uudet, käytännölliset terassin lasirakenteet ovat koko perheen parhaita joululahjoja. Muistathan, että Ritalasilta saat myös vaivattoman ja laadukkaan ikkunaremontin, jolla parannat merkittävästi kotisi energiatehokkuutta sekä asumismukavuutta.

Rahoitussumma: 1.000-10.000 €/hlö. Pariskunnilla yhteensä jopa 20.000 €.

Tee hakemus ja toteuta unelmasi!

Suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu tilaasi.

Lasipinnat ovat näyttävä ja moderni sisustuselementti kodissa. Toteutamme ammattitaidolla kaikki tarvitsemasi lasiratkaisut.

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämän päivän laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen.

Lasilla saat luotua ilmavan tunnelman turvallisuutta ja kestävyyttä unohtamatta.

Sauna

Toteutamme saunan ja pesuhuoneen lasitukset toiveidesi mukaisesti.

Lasiseinällä luot yhtenäisen ja avaran vaikutelman saunasta pesuhuoneeseen.

Pyydä asiantuntijaamme suunnittelemaan saunan lasitukset kanssasi!

Referenssit

Terassit ja lasikatteet

Nauti ympäröivästä maisemasta terassillasi. Terassin lasitus suojaa sinua pölyltä, sateelta ja melulta ympäri vuoden. Lasitettua terassia voi hyödyntää kaikkina vuodenaikoina.

Ritalasi on lasittanut terasseja usean vuosikymmenen ajan. Mahdollisuuksia on monia ja toimivan terassijärjestelmän suunnittelu tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä! Usein terasseihin yhdistetään lasikatteet, jotka ovat myös Ritalasin omaa tuotantoa.

Lasikatto on säänkestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto terassin ja rakenteiden suojaamiseen. Se soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalojen parvekkeille ja terasseille tai vaikkapa grillikatoksen suojaksi. Tule keskustelemaan vaihtoehdoista. Terassien lasitus tarvittaessa kaikkialle Suomeen.

Referenssit

Kodin lasikaiteet

Ritalasi valmistaa ja asentaa näyttävät lasikaiteet asuntoihin, jotka edustavat modernia sekä ajatonta sisustamista.

Lasikaiteet tuovat tyylikkyyttä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Lasikaiteilla saadaan luotua valoisuutta sekä ylellisyyttä moniin eri tilaratkaisuihin. Karkaistut ja/tai laminoidut lasit suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, huomioiden Suomen nykyinen rakennuslainsäädäntö.

Toteutamme täyslasikaiteet omalla testatulla alumiiniprofiililla. Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tutustu referensseihimme!

Referenssit

Lasiväliseinät

Lasiväliseinillä saadaan ilmavia tilanjakoratkaisuja. Seinärungot voivat olla toteutettuna joko puusta tai alumiinista. Rakenteisiin on mahdollista piilottaa mm. sähkö- ja tietoliikennekaapelit.

Lasiväliseinäjärjestelmäämme pystymme integroimaan lasiovet ja lasiliukuovet.

Erilaisilla lasivaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa ääneneristävyyteen.

REFERENSSIT

Kodin liukulasit

Liukulasijärjestelmät ovat tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu tilan jakamiseen.

Liukulasijärjestelmillä voidaan rakentaa kokonaisia seiniä tai yksilöllisiä oviratkaisuja.

Laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen. Lasin läpinäkyvyysasteeseen voidaan vaikuttaa, joten halutessasi saat myös peittäviä tai puolipeittäviä lasipintoja. Meiltä saat mm. mustat, valkoiset, harmaat, etsatut, opaalit ja monet muut lasiratkaisut.

REFERENSSIT

Kodin muut lasiratkaisut

Valmistamme ammattitaidolla kaikki kodin lasit. Meiltä saat mittatilaustyönä monet vaativat lasityöt.

Jos suunnitelmissasi on myös muita lasiin liittyviä ajatuksia tai ideoita, niin ota meihin yhteyttä.

Tällä hetkellä emme tee irtolasimyyntiä kuluttaja-asiakkaille. Kiitämme ymmärryksestäsi!

Suomen Tasolasiyhdistys ry:n sivuilta saat lisätietoa lasirakenteiden käyttöturvallisuudesta.

Lue: Lasirakenteet ja käyttöturvallisuus