Lasirakentaminen

Olemme erikoistuneet vaativiin lasiratkaisuihin.

 

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämän päivän laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen.

Näyttävät lasirakenteet voidaan toteuttaa lähes huomaamattomin ja ilmavin ratkaisuin.

Rakennamme tilanjakoratkaisuja eri tarpeisiin. Olipa kyseessä iso kauppakeskus, maisemakonttori tai vastaanottotila, meiltä löytyy ratkaisu.

Teemme koteihin ja toimistoihin näyttäviä lasiseiniä, liukulasituksia ja lasiovia.

LASIKATTEET

 

Omalla karkaisulla ja alumiinijärjestelmällämme voimme helposti, joustavasti ja nopeasti toteuttaa kattojen lasitukset.

Esimerkiksi:

• Terassit
• Pergolat
• Grillikatokset
• Viherhuoneet  
• Muut lasikatoksia tarvitsevat tilat

KUVAGALLERIA / Lasikatteet.

LASISEINÄT JA SIIRTOLASISEINÄT

 

Toteutamme lasiset tilanjakoratkaisut moniin eri tarpeisiin. Olipa kyseessä suuri kauppakeskus, maisemakonttori tai vastaanottotila, meiltä löydät sopivat vaihtoehdot. Teemme myös upeat lasiseinäiset neuvotteluhuoneet sekä myymäläratkaisut.

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämän päivän laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen. Lasin läpinäkyvyysasteeseen voidaan vaikuttaa, joten halutessasi saat myös peittäviä tai puolipeittäviä lasipintoja.

Teemme myös kotien väliseinät ja lasiliukuovet.

Siirtolasiseinissä käytämme laadukkaista Saksalaista Dorman järjestelmää. Haluamme varmistaa asiakkaillemme huolettoman käyttömukavuuden.

 

KUVAGALLERIA / lasiseinät.

LASIKAITEET

 

Ritalasi tarjoaa lasikaidejärjestelmät julkisiin tiloihin sekä yksityisasuntoihin. Näyttävät lasikaiteet ovat julkisten tilojen ja kotien modernia sisustamista.

Lasikaiteet tuovat tyylikkyyttä sisä- ja ulkotiloihin. Lasikaiteilla saadaan luotua valoisuutta ja ylellistä ilmettä erilaisiin tilaratkaisuihin.

Lasikaiteet suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, huomioiden turvallisuusmääräykset.

KUVAGALLERIA / lasikaiteet.