Meiltä vaativat lasiratkaisut

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen. Tämän päivän laseilla luodaan valoisat, tyylikkäät ja lähes huoltovapaat ratkaisut. Lasi on palo- sekä murtoturvallista sekä hyvin ääntä eristävää. Vahvat lasirakenteet palvelevat moitteettomasti useita vuosikymmeniä.

Näyttävät lasirakenteet voidaan toteuttaa lähes huomaamattomin ja ilmavin rakenneratkaisuin. Valmistamme vahvalla ammattitaidolla tilanjakoratkaisut moniin erilaisiin ja vaativiin tarpeisiin. On kyseessä iso kauppakeskus, maisemakonttori tai vastaanottotila, meiltä löydät oikeat ideat, hyvät neuvot ja parhaat ratkaisut. Toteutamme jatkuvasti koteihin, hotelleihin sekä toimistoihin näyttäviä lasiseiniä, liukulasituksia, lasiovia, lasikaiteita sekä  monia muita laminoituja ja karkaistuja turvalasiratkaisuja.

LASISEINÄT

TERASSIEN LASIT

TÄYSLASIKAITEET

Lasiseinät

Toteutamme lasiset tilanjakoratkaisut moniin eri tarpeisiin. Olipa kyseessä suuri kauppakeskus, maisemakonttori tai vastaanottotila, meiltä löydät sopivat vaihtoehdot. Teemme myös upeat lasiseinäiset neuvotteluhuoneet sekä myymäläratkaisut.

Lasi on ainutlaatuinen materiaali rakentamiseen ja sisustamiseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämän päivän laseilla voidaan vaikuttaa tilan visuaalisen ilmeen lisäksi huomattavasti myös ääneneristykseen. Lasin läpinäkyvyysasteeseen voidaan vaikuttaa, joten halutessasi saat myös peittäviä tai puolipeittäviä lasipintoja.

Siirtolasiseinissä käytämme johtavia järjestelmätoimittajia. Haluamme varmistaa asiakkaillemme aina huolettoman käyttömukavuuden.

Teemme myös kotien väliseinät ja lasiliukuovet.

Lasikaiteet

Ritalasi tarjoaa lasikaidejärjestelmät julkisiin tiloihin sekä yksityisasuntoihin. Näyttävät lasikaiteet ovat julkisten tilojen ja kotien modernia sisustamista.

Lasikaiteet tuovat tyylikkyyttä sisä- ja ulkotiloihin. Lasikaiteilla saadaan luotua valoisuutta ja ylellistä ilmettä erilaisiin tilaratkaisuihin.

Lasikaiteet suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, huomioiden turvallisuusmääräykset.